Din nystart börjar här!

Våra fyra delar ger dig en kickstart mot ditt nya liv. Vi erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att gå ner i vikt – och med vår mentala träning kan vi garantera att du får behålla dina resultat på lång sikt.

Tänk!

Tänk att vakna på morgonen och känna att det är den bästa dagen i ditt liv. Du är utvilad och utsövd, morgonljuset känns varmare än vanligt och hela kroppen vibrerar av energi. Du är redo för allt!

Skulle du inte vilja att alla dagar började så? Vår mentala träning har precis den effekten. Vi jobbar med positiva målbilder, med självförtroende, motivation och koncentration. Vi ger dig alla nycklar du behöver för att låsa upp kraften i dina tankar.

Njut!

Föreställ dig känslan av harmoni i din kropp när du är riktigt, riktigt avslappnad. Eller den rena, bubblande glädjen när du brister ut i ett stort och spontant skratt. Det kallar vi njutning.

Njutning ger livsenergi och är bränsle för både kropp och sinne. Den stimulerar, stärker och balanserar. Vi hjälper dig att hitta tid för njutning, avkoppling och glädje i din vardag. Det ger dig kraft och motivation att fokusera på det som är viktigt i ditt liv.

Ät!

Träna!

Vi tycker det är kul med rörelse. Men vi tycker också att rörelse ska vara kul. Vad är det annars för poäng? Kul träning är dessutom lätt att göra till en vana.

Hos oss väljer du själv den träningsform som passar dig bäst. Våra hälsocoacher har stora kunskaper på området och ger dig stöd och råd längs vägen. Tillsammans tar vi ett stort kliv mot ditt nya, aktiva liv.

Bli coachad från start till mål!

Som hälsokonsult på Xtravaganza är det den personliga kontakten som står i fokus. Din hälsokonsults uppgift är att coacha, stötta, peppa och inspirera. Att följa med dig från start till målgång, som kostrådgivare, personlig tränare och pålitlig vän – i en och samma form. Tillsammans jobbar vi med Xtravaganzas olika delar: Tänk, Njut, Ät och Träna. Allt för att du ska få resultat som håller på lång sikt.

Våra hälsokonsulter är djupt engagerade i sina uppdrag. De brinner för människor och har en hög social kompetens. Ofta har de egna erfarenheter av viktminskning och kan därför lättare sätta sig in i just din situation. Förståelse är en vital del i att på rätt sätt kunna coacha människor mot egna valda mål och resultat.

Vi finns där du finns

Xtravaganza finns på över 70 orter runt om i Sverige. Använd vår karta för att se vad vi gör på just din lokala ort.

Karta xtravaganza Hitta Xtravaganza nära dig